Features Overview

For the competition of the grand manege in geneva's old town the program easily fit into the available space, the difficulty resunted in bringing natural light to the deep areas.  The building, in a very desne area of the city is turned inside out.  The garden and light filter through the whole building and create spaces for interaction between the users of the different facilities as well as a safe space for children.  In collaboration with Saskia De Matheis, with contributions from Beatriz Alvarez and ISOK.

 
00 grande coupe.jpg

Feature 1.   Competition for the design of the ancienne manege in the old town of Geneva.

rez.jpg

Feature 2

Plan open with an integrated public space into the building giving the children a

axo.jpg

Feature 3

Garden cascading down the building as light filters through grand side openings and program develops around open area.